SERVEIS‎ > ‎

HARRY POTTER - BIBLIOTECA

HARRY POTTER -SERVEIS / BIBLIOTECA 


        El servei de Biblioteca resta disponible de 8h a 13:30h i de 15h a 22h durant tot el curs, amb el suport dels professors responsables i els professors de guàrdia. Actualment es troba en un procés d'informatització de les consultes. La Biblioteca està equipada amb nombrosa bibliografia de consulta i lectura, taules i cadires per 40 places de consulta, 10 ordinadors amb connexió a Internet, impressora i està preparada per impartir classes.


    Dues noves exposicions a la Harry Potter-biblioteca:

- la quinzena poètica: on hi veureu alguns llibres de poesia que més endavant tornaran a les  prestatgeries.

                 “Jo sempre he pensat que un poema, de fet, no està ben acabat fins que algú l’ha llegit i li ha  donat una dimensió que, l'escriptor  sol, no és capaç de donar-li.”
                                                  Miquel Martí i Pol

-  l'exposició extraordinària: fora de prestatges, a la taula de l'entrada, hi ha exposats alguns dels llibres que havien fet servir alguns professors quan estudiaven. Podeu tafanejar-los i comparar-los amb els vostres: quins tenen més lletra? Quins tenen més il·lustracions?

 Els Harry Potter a la Harry Potter.   

     Just per celebrar la diada del llibre i la rosa, a la biblioteca de l'institut Mollet, la biblioteca Harry Potter, hem rebut els 7 volums que formen les aventures del personatge Harry Potter. Els trobareu exposats just damunt dels llibres d'imaginació i entreteniment.

     Per aquells que encara no n'heu sentit a parlar: Harry Potter és una saga de set novel·les escrites per Joanne Kathleen Rowling que narren les aventures del jove mag Harry Potter, juntament amb els seus millors amics Ron i Hermione. 

     La història transcorre sobretot a l'Escola de Màgia i Encanteris Hogwarts, una acadèmia per a joves mags i bruixes. L'argument se centra en el conflicte de Harry amb el malvat mag Lord Voldemort, que va matar els seus pares amb el propòsit de conquerir el món màgic.

                                   


Primera exposició a la biblioteca: Any Espriu

         A la biblioteca de l'Institut de Mollet comencem a fer exposicions temàtiques. Durant el mes de març tindrem exposades a la vitrina les obres de Salvador Espriu, de qui en celebrem el centenari del naixement. (Ampliar informació)  

Comments