Inici‎ > ‎

FP-Servei d'assessorament i reconeixement

https://sites.google.com/a/iesmollet.net/web/home/fp-servei-dassessorament

CARTA DE COMPROMÍS DE QUALITAT EN LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D’ASSESSORAMENT EN LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DEL SISTEMA EDUCATIU I DELSERVEI DE RECONEIXEMENT ACADÈMIC DELS APRENENTATGES ASSOLITS MITJANÇANT L’EXPERIÈNCIA LABORAL O EN ACTIVITATS SOCIALS

ASSESSORAMENT: Termini de presentació de sol·licituds en els centres: del 15 de setembre al 2 d'octubre de 2014. Preu: 60€Oferta de places per famílies professionals.

En cas de consultes, podeu enviar correu a joseromero@iesmollet.net

RECONEIXEMENT: Termini de presentació de sol·licituds en els centres: del 15 de setembre al 2 d'octubre de 2014. IMPORTANT: Consulteu abans els requeriments descrits a continuació.  Oferta de places per famílies professionals.  Preu: 18 euros per unitat formativa

Us podeu descarregar el full d'inscripció clicant aquí   

PROPERA CONVOCATÒRIA ASSESSORAMENT/RECONEIXEMENT : del 20 de febrer al 6 de març

REQUERIMENTS. Persones destinatàries (RECONEIXEMENT)

·         El servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials s’adreça a les persones que han complert 18 anys, i acrediten una experiència laboral o en activitats socials, d’almenys dos anys, en el sector professional relacionat amb el cicle formatiu del qual volen reconèixer els aprenentatges.

 ·         Per a participar-hi han d’acreditar haver rebut el servei d’assessorament previ per al mateix cicle formatiu, aportant l’informe d’assessorament.

 ·         També hi poden participar les persones que hagin fet la fase d’orientació i assessorament o la fase d’assessorament en qualsevol convocatòria del procés per a l’acreditació de les competències professionals relatives a unitats de competència establertes en els títols de tècnic i tècnic superior de formació professional del sistema educatiu; sempre que es tracti del mateix títol o un títol que es consideri afí. A tal efecte, presentaran el certificat d’orientació sobre l’acreditació de competències lliurat pel centre.

Canal de comunicació ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT: web del centre i correu electrònic dels sol.licitants. Correu al qual podeu enviar  consultes: joseromero@iesmollet.net  Horari d'atenció al centre i atenció telefònica: dilluns de 16:00 a 19:15 hores, dimarts de 10:30 a 14:30 hores, dimecres d'11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 19:00 hores, dijous de 16:00 a 17:00 hores i divendres de 12:30 a 15:00 hores.

MÉS INFORMACIÓ:

SERVEI D’ASSESSORAMENT en l’FP del Sistema Educatiu (enllaç al document adjunt)

Reconeixement Acadèmic de l’experiència laboral (enllaç al document adjunt)

Mesures flexibilitzadores i actuacions en la Formació Professional Inicial

Més informació


Ċ
ANTPCF - Maria José Romero,
13 de jul. 2014, 23:38
Ċ
ANTPCF - Maria José Romero,
20 de gen. 2014, 0:35
ĉ
ANTPCF - Maria José Romero,
11 de març 2014, 10:57
Ċ
ANTPCF - Maria José Romero,
10 d’oct. 2013, 14:36
Comments