ESTUDIS‎ > ‎CICLES FORMATIUS‎ > ‎

TÈCNIC SUPERIOR D’AUTOMATITZACIÓ I ROBÒTICA INDUSTRIAL

CICLE FORMATIU  D’automatització i Robótica Industrial

Si estàs interessat en l’automatització, el control industrial, els autòmats programables, els microcontroladors i la robótica, no ho dubtis, aquest cicle i el nostre Centre són la teva millor elecció.

Què oferim?

Un equip de professors i professores absolutament preparat pels reptes del segle XXI amb una dilatada experiència en el sector industrial i que, malgrat no tenir vint anys encara sent bullir la sang per motivar, engrescar i aprofitar les capacitats que tots els alumnes tenen per aprofitar-les al màxim.

Aprenentatge basat en projectes com a la majoria d’universitats, amb un seguiment personalitzat i constant dels alumnes.

Ús intensiu de les tecnologies de la informació, tant a l’aula com a eina de treball individual. Aquí treballaràs amb Moodle, Edmodo i plataformes com Interactive Mathematics o Coursera on podràs compartir les teves experiències I inquietuds amb alumnes d’arreu del món.

Formació en centres de treball amb empreses molt significatives dins el sector de l’automatització.

Reforçaràs el teu Anglès, doncs fem tres mòduls íntegrament en aquest idioma, un a primer curs i dos a segon curs.

Treballaràs amb autòmats Siemens, Omron i Schneider, fent ús de sistemes de comunicació industrial com ara Profibus i coneixeràs el món de les pantalles tàctils amb Siemens.

Robot CRS.mp4


Programaràs robots industrials i controladors amb servoaccionaments tal com es fa a les industries de procés.Robots industrials:  CRS i Mitsubishi  amb cèl·lula de fabricació.


Sistemes  integrats de control de màquines.                     Sistema avançat de simulació en 3D.

Els sistemes embeguts com Arduino i Microchip, que s’han introduit arreu de totes les universitats del món també les treballem en aquest cicle amb la construcció de petits robots per part dels alumnes.

El departament de FOL t’ofereix un servei destacat  d’orientació laboral per a qualsevol dubte que pugui sortir en els teus estudis, i que t’ajudarà per a la teva futura vida laboral.

En definitiva si vols uns ensenyaments capdavanters en l’automatització industrials, sense cap mena de dubte el nostre centre és la millor opció.

 Què et demanem?

Volem que aprofitis les capacitats que tots tenim i les desenvolupis al màxim:

Esforç, estudi, iniciativa, disposició a treballar en grup i també empenta personal. Volem que ens aportis les teves inquietuts i les teves idees per ajudarnos a millorar. Volem en definitiva el teu compromís amb els estudis, per així sumar-lo al nostre i entretots aconseguir que la teva formació sigui un èxit.

 

Mòduls que formen el cicle:

Mòduls professionals

Durada (hores)

Sistemes elèctrics, pneumàtics i hidràulics.

132

Sistemes seqüencials programables.

165

Sistemes de mesura i regulació.

165*

Sistemes de potència

165

Documentació tècnica en automatització i robòtica industrial

99

Sistemes programables avançats

99*

Robòtica industrial.

99

Comunicacions industrials.

198

Integració de sistemes d'automatització industrial.

198*

Informàtica industrial.

99

Formació i orientació laboral.

99

Empresa i iniciativa emprenedora.

66

Projecte d'automatització i robòtica industrial.

66

Formació en centres de treball

350

 

Comments