CENTRE‎ > ‎Informacions anteriors‎ > ‎

GENERALS


Fi de curs

El dimarts 25 de juny va tenir lloc l'acte de graduació, els protagonistes del qual van ser els alumnes de Cicles Formatius que finalitzaven, els de 2on de Batxillerat i els de  4t d'ESO. Gràcies a tots!! No us perdeu  el vídeo que van preparar els alumnes de Batxillerat, organitzadors de l'acte!


 Un any més, hem celebrat Sant Jordi.

 Els Harry Potter a la Harry Potter.   

     Just per celebrar la diada del llibre i la rosa, a la biblioteca de l'institut Mollet, la biblioteca Harry Potter, hem rebut els 7 volums que formen les aventures del personatge Harry Potter. Els trobareu exposats just damunt dels llibres d'imaginació i entreteniment.

     Per aquells que encara no n'heu sentit a parlar: Harry Potter és una saga de set novel·les escrites per Joanne Kathleen Rowling que narren les aventures del jove mag Harry Potter, juntament amb els seus millors amics Ron i Hermione. 

     La història transcorre sobretot a l'Escola de Màgia i Encanteris Hogwarts, una acadèmia per a joves mags i bruixes. L'argument se centra en el conflicte de Harry amb el malvat mag Lord Voldemort, que va matar els seus pares amb el propòsit de conquerir el món màgic.

                                   

   Nous cursos d'Anglès

         L'Ampa està programant nous cursos d'Anglès que es realitzarien a l'Abril i Maig ( segons demanda), si esteu interessats us podeu posar en contacte amb ells a l'horari de l'Ampa (els dilluns), mitjançant correu electrònic (ampa@iesmollet.net), o deixar nota a la bustia amb el vostre correu electrònic.

 Jornades de mediació escolar

                  El passat dijous 18 d'abril, l'alumnat mediador i el professorat de l'Equip de mediació del nostre centre, van participar en les V Jornades de Mediació Escolar a Mollet del Vallès, juntament amb els altre centres de secundària de la ciutat. 
                Si voleu més informació, podeu anar a la www.vallesvisio.cat, Notícies Vespre 18.4.13 (minut 9:15).


                                   

Primera exposició a la biblioteca: Any Espriu

         A la biblioteca de l'Institut de Mollet comencem a fer exposicions temàtiques. Durant el mes de març tindrem exposades a la vitrina les obres de Salvador Espriu, de qui en celebrem el centenari del naixement. (Ampliar informació)  

 Recollida d'aliments i productes d'higiene.

Arran de la proposta d'un grup d'alumnes d'ESO, el passat 18 de desembre es va portar a terme la recollida d'aliments i productes d'higiene al nostre institut. Aquesta acció està coordinada amb la secció responsable d'assumptes socials de l'Ajuntament de Mollet i els productes recollits seran destinats íntegrament a les entitats de Mollet que proporcionen ajudes a les famílies amb necessitats del municipi.  

-VallèsVisió: entrevista a la Directora i Cap d'Estudis de l'Institut de Mollet.

- La nostra Directora i el nostre Cap d'Estudis a la televisió! Podeu veure'ls a VallèsVisió.

Premeu aquí per anar-hi


 CURS 2012-2013

Us notifiquem que ha estat acceptada la petició del Consell Escolar per tal de fer la jornada continuada el proper curs 2012-13. Per tant, el marc horari de les classes per l'alumnat d'ESO i de batxillerat serà:

Dilluns a divendres, de les 8.00 fins les 14.40 hores.

L'alumnat d' ESO tindrà dos esbarjos de 20 minuts i l'alumnat de Batxillerat i FP (matí) un esbarjo de 40 minuts.

 

Llistat de llibres:

- ESO i Batxillerat: (Premeu aquí)

- Cicles formatius: (Premeu aquí)

- Servei de reutilització i compra de llibres 2012-2013 (només per a l'ESO). AMPA INSTITUT DE MOLLET DEL VALLÈS.Ampliar notícia.

 

 

SOPAR EN HOMENATGE AL SR. JUAN MORAL GAGO

El passat 16 de juny es va celebrar un sopar de comiat amb motiu de la jubilació del que ha estat el nostre Director el Senyor Juan Moral Gago.

Us convidem a veure el video que van elaborar els membres del seu Equip Directiu com un dels regals de comiat i com a mostra d'afecte, compartida també pels assistents a l'acte.

 ELS VIDEOS DEL CENTRE A YOUTUBE.

 

El nostre institut estrena nou canal a YouTube; on es podran veure les diferents activitats que es porten a terme al centre. Consulta el canal oficial del nostre centre prement aquí.


UN ANY MÉS, HEM CELEBRAT SANT JORDI.Us expliquem els actes que vam realitzar al nostre institut pel dia de Sant Jordi (Veure videos)


 CONCURS: "DISEÑA TÚ EL LOGO".

El departament de Química participa en un projecte de transformació de la biomassa (aprofitant restes vegetals), en combustible (Bioetanol). Ampliar informació.


Per donar a conèixer aquest fet, s'ha convocat un concurs de diseny d'un logotip per al projecte.

Subpàgines (1): Any Espriu
Comments