CENTRE‎ > ‎Informacions anteriors‎ > ‎

ESO.

 El nostre institut al "Posa't les piles" de RÀDIO MOLLET:

El passat dimecres 29 de maig, alumnes de 4t d'ESO han estat a Ràdio Mollet per tal de parlar sobre el viatge de fi de curs a Mallorca...Ho hauran explicat tot??? L'Emma Balea, com a bona periodista que és, els ha tret molta informació! Viatge fi de curs 4t ESO
Els nostre alumnat de 4t d'ESO i professores acompanyants han tornat del viatge de fi de curs a Mallorca. 
Ha estat una experiència fantàstica per a tots i totes!!! Han carregat piles per a la recta final de curs! Vols veure més fotos? Fes clic aquí .
  Visita de l'escriptor Joaquim Haro
        Dimarts, 30 d'abril, els nois i noies de 2n d'ESO han tingut la sort de gaudir de la presència de Joaquim Haro, l'autor del llibre "Escales de cargol", que els alumnes han llegit. Ha estat una visita ben interessant i divertida!


 Concurs literari.
           " Cinc alumnes de 2n d' ESO van representar  el nostre centre en la fase provincial del concurs literari organitzat per l’empresa Coca-Cola, que té per objectiu fomentar l'escriptura entre els joves.

Tot i que és difícil ser un dels  guanyadors,  l'important  és que van participar amb  molta  il·lusió  i es mereixen que els recolzem i els desitgem sort."

                     


Visita de l'escriptora Pilar Garriga

              El dimecres 10 d'abril, per anar preparant Sant Jordi, ens ha visitat l'autora de llibres tant apassionants com Un estiu a Borneo o Un estiu a Tacugama. L'alumnat de primer de l'ESO, que ha llegit Un estiu a Tacugama,  ha pogut gaudir amb les experiències que ha explicat!!! 

     El nostre institut a RÀDIO MOLLET:

La darrera intervenció del nostre institut a Ràdio Mollet va tenir com a protagotistes a alumnes de 3r d'ESO de la nova assignatura optativa anomenada EMPRENEDORIA. Els alumnes van crear una empresa de producció i comercialització de regals per internet i van explicar els diferents passos que van seguir per muntar-la, així com la manera d'organitzar-se per a que al final fos una realitat. Interessant!! Oi?

Posa't les piles escoltant el 96.3 de l'FM!!!.

 

                       

     XERRADA MOSSOS D'ESQUADRA

Continuem amb les xerrades dels mossos d'esquadra...El passat dimecres 13 de febrer van visitar dues classes més de quart d'ESO per a parlar sobre la violència de gènere. Divendres dia 15 de febrer van parlar amb els grups de 2n d'ESO sobre les responsabilitats legals, drogues, baralles, etc. i dilluns 18 de febrer als de 1r d'ESO se'ls ha parlat d'Internet segura.

El passat divendres 8 de febrer els mossos d'esquadra van fer una xerrada per a prevenir la violència de gènere. La notícia ha estat publicada a "El Periódico" el dilluns 11 de febrer.

Font imatge inferior: "El Periódico" 11.02.2013.

                                         

   El dimecres 6 de febrer, alumnes de 4t d'ESO, van assistir a una interessant xerrada coordinada des de la Guàrdia Urbana de Mollet.
La xerrada parlava de les conseqüències que suposa els accidents de trànsit, amb un vídeo com a fil conductor. Han parlat de les seves experiències amb els accidents: un guàrdia urbà, un bomber, un tècnic d'ambulàncies, un fisioterapeuta, un home en cadira de rodes i una dona que va perdre tota la seva família en un accident. No han calgut massa explicacions, doncs cadascú ha fet veure a l'alumnat les conseqüències de prendre males decisions o en el cas dels joves el que comporta beure i conduir.

més informació

 Visita de l’escriptor Arturo Padilla.

El passat dilluns 26 de novembre ens va visitar l'escriptor Arturo Padilla
Va parlar del seu llibre La tempesta amb els alumnes de 3 d' Eso.

Aquest és el llibre que han llegit els alumnes durant el primer trimestre de curs i del qual han fet alguns treballs que podeu veure penjats al bloc: blocs.xtec.cat/embadocat.

 
                                                                                   

- Dia de la ciència a les escoles.

 - El passat 21 de novembre el nostre alumnat de 4t d'ESO A i C va assistir a una interessant conferència sobre Meteorits, celebrada en el marc del dia de la ciència a les escoles.

                   

                                                        

 El nostre institut a RÀDIO MOLLET:

El dimecres 23 de gener de 2013 els alumnes que formen part de la 2a promoció de Mediadors/es acompanyats/des per professors/es del nostre Institut vàrem anar al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet per explicar com van ser els inicis i com és ara el funcionament del servei de mediació Escolar que portem a terme a l' IES per millorar la convivència en el centre.

Posa't les piles escoltant el 96.3 de l'FM!!!.


                                                 

Us destitgem un feliç...


                                                                  

 JORNADA DE PORTES OBERTES

El proper dissabte 16 de febrer a les 11 hores, veniu a conéixer el nou projecte educatiu.

Us esperem!!!


                                 

UN ANY MÉS, S'ACABEN LES FESTES DE NADAL

Per tota aquella gent nostàlgica, os posem tres enllaços per recordar les festes.

 

"Jingle Bell Rock" de Bobby Helms segons els alumnes de 1r A

"Jingle Bell Rock" de Bobby Helms segons els alumnes de 1r B

"Jingle Bell Rock" de Bobby Helms segons els alumnes de 1r C

 

 El nostre institut a RÀDIO MOLLET:

El dimecres dia 12 de desembre vam poder escoltar l'entrevista del nostre alumnat de 3r de l'ESO a l'escriptor Arturo Padilla., de quan va venir al centre.

Si voleu escoltar l'entrevista del programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet, premeu aquí.

Posa't les piles escoltant el 96.3 de l'FM!!!.


                                                

 Visita de l’escriptor Arturo Padilla.

 

             El 18 de maig de 2012 vam rebre al centre la visita de l’escriptor Arturo Padilla; per parlar del seu llibre La tempesta.

            

L'autor va mantenir una xerrada-col·loqui amb els alumnes i les alumnes de 3r d’ ESO al voltant de l’obra. 

 VISITA DE L'ESCRIPTORA ANNA TORTAJADA.

 

             El 20 d'abril de 2012 vam rebre al centre la visita de l’escriptora Anna Tortajada (autora d'entre altres novel•les deNahid, la meva germana afganesa.

            

L'autora va mantenir una xerrada-col·loqui amb els alumnes i les alumnes de 3r d’ ESO al voltant de l’obra.

 


VISITA AL SALÓ DE L'ENSENYAMENT

Visita realitzada al Saló de l'ensenyament pels alumnes de 4rt d'Eso. 


JORNADA DE PORTES OBERTES PER A L'ESO

Dirigida a tothom que estigui interessat en conèixer el centre per cursar els estudis d'ESO.

 

Us convidem a la jornada de portes obertes per a pares, mares i alumnes; que tindrà lloc el dia 25 de febrer del 2012, a les 11:00 hores en el Teatre de l'institut.

 


 

SERVEI DE MEDIACIÓ COMUNITÀRIA DE MOLLET DEL VALLÈS.

Alumnes de 3r ESO realitzen una sortida didàctica a la seu del Servei de mediació comunitària de Mollet del Vallès.

VISITA A LA DEPURADORA DE LA LLAGOSTA.

El passat 17 de novembre, els alumnes de 4t B i 4t C de l’ESO, van fer una sortida dintre de la programació de tecnologia, a la depuradora del riu Besos situada a La Llagosta.


 VISITA ALS ESTUDIS DE TV PER ALUMNES DE 4t D’ESO.

Aquestes sortides s’engloben dins dels temes de mitjans de comunicació i presentacions de l’optativa d’informàtica, corresponents a 4t d'ESO Continuar llegint

 PARTICIPACIÓ EN LES PROVES CANGUR.

L’objectiu d’aquesta sortida és promocionar les matemàtiques a nivell acadèmic i facilitar un punt de trobada per tal de compartir experiències matemàtiques amb alumnes d’altres instituts. Ampliar informació.


VISITA DE L'ESCRIPTORA M. CARME ROCA.


             El 22 de març de 2011 vam rebre al centre la visita de l’escriptora M. Carme Roca (autora d'entre altres novel•les de Barcino, Intrigues de palau o El monestir proscrit).

                                                                                                                     

L'autora va mantenir una xerrada-col·loqui amb els alumnes i les alumnes de 4rt d’ ESO al voltant de l’obra De pel·lícula, la qual han pogut llegir aquest trimestre. Al finalitzar la xerrada, l’escriptora va tenir la amabilitat de signar els llibres dels alumnes. 


 Projecte eduCAT1x1

El projecte eduCAT1x1 contempla l’ús personalitzat d’un ordinador portàtil per part de cada alumne i la transformació de les actuals aules en aules digitals. Aquest projecte pretén introduir factors profundament innovadors en el procés d’integració i acostament a les TIC en el sistema educatiu.

(si voleu més informació cliqueu aquí)

UN ANY MÉS, HEM CELEBRAT SANT JORDI.

PREMIS Sant JORDI 2010 de Relats, fotografia i vídeo

L’objectiu d’aquests premis és conscienciar sobre la necessitat de l’esforç personal com a base per adquirir formació mitjançant l’obra presentada al concurs:

Torneig de futbol tarda.

Murals realitzats per alumnes de batxillerat:

 

TALLER OBERT PER ALUMNES DE 4t D'ESO.

El Departament de química ha preparat una activitat per dónar a conèixer el cicle formatiu de Química als alumnes de 4t d'ESO. Per més informació, premeu

 SORTIDA A LA NEU DELS ALUMNES D'ESO

Dins de les activitats que realitza l'Àrea d'Educació Física, s'ha organitzat una sortida a la neu dirigida als alumnes de 1r i 2n d'ESO. La sortida es realitzarà el proper dia 12 de febrer a l'estació d'esquí La Molina.

Comments