CENTRE‎ > ‎Informacions anteriors‎ > ‎BATXILLERAT‎ > ‎

SORTIDA AMB ELS ALUMNES DEL BATXILLERAT ARTÍSTIC

      Els alumnes del Batxillerat  Artístic de primer i segon de l’Institut, van fer una sortida el dia 17 d’abril a CACIS, Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç.

 Enllaç web:  www.cacis.cat

                                 

      El Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç és una iniciativa privada sense ànim de lucre fundada a l'any 2008, que rep el suport de l'Ajuntament de Calders i la Generalitat de Catalunya.

      Cacis és un espai dedicat a l'experimentació, investigació i difusió de les pràctiques artístic culturals amb la voluntat d'estimular la discussió, crítica i reflexió necessària per cercar una nova visió de la realitat, fomentant la sostenibilitat com estratègia de reforma.


                                  


         Actualment CACIS forma part de les fàbriques de producció i difusió de nous pensaments contemporanis de Catalunya aportant activitats, programes i exposicions al panorama cultural del Territori. 


      Presenta cada any una Convocatòria Internacional de projectes amb residència que permet realitzar els projectes seleccionats al mateix centre gràcies a les beques atorgades.


Comments