CENTRE‎ > ‎Informacions anteriors‎ > ‎

BATXILLERAT

 Sortida amb els alumnes de batxillerat artístic.

   Els alumnes del Batxillerat  Artístic de primer i segon de l'Institut  van fer una sortida el dia 17 d’abril a CACIS, Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç. (continuar llegint)

                                                      


    TRADICIONAL SORTIDA A COLLIURE

El passat dia 20 de febrer, l'alumnat de batxillerat del nostre centre va retre homenatge al gran poeta Antonio Machado. Van llegir alguns dels seus poemes ben emotius davant la seva tomba. (Imatges del esdeveniment)

 SORTIDA A LA TARRAGONA ROMANA.

El passat 26 d’abril, els alumnes de 1r de batxillerat humanístic i els de 2n del batxillerat artístic; van realitzar una sortida conjunta a la Tarragona romana. (Algunes imatges de l'esdeveniment)

 

 VISITA CULTURAL A FRANÇA.

El passat més de febrer els grups de 1r de batxillerat van realitzar una visita cultural a França, concretament a Colliure on van visitar la tomba del poeta Antonio Machado. (Algunes imatges de l'esdeveniment)

 

 Sortides de batxillerat.

El passat 28 d’octubre (dia de la castanyada) els alumnes de primer i segon de batxillerat van participar en les activitats programades en el Pla d’acció tutorial de Batxillerat. (Algunes imatges de l'esdeveniment)


 

 L'alcalde de Mollet rep els millors estudiants de la ciutat.

L'alcalde Josep Monràs, i la regidora d'Educació, Alícia Domínguez, feliciten als estudiants amb millors notes de selectivitat i de Cicles Formatius. Alguns d'ells han cursat els estudis en el nostre centre. (Ampliar notícia prement aquí)

 

 PARTICIPACIÓ EN LES PROVES CANGUR.

L’objectiu d’aquesta sortida és promocionar les matemàtiques a nivell acadèmic i facilitar un punt de trobada per tal de compartir experiències matemàtiques amb alumnes d’altres instituts. Ampliar informació.


 

 Sortida: Visita al Museu de Cinema de Girona.

 

Dins de les activitats educatives programades, es va realitzar la sortida dels alumnes de segon de batxillerat artístic a Girona per conèixer els 500 anys d’història de les imatges, així com els antecedents i orígens del cinema.

(Algunes imatges de l'esdeveniment)

 

 XERRADA SOBRE ELS NOUS ESTUDIS UNIVERSITARIS D'ENGINYERIA QUE ES PODEN CURSAR AL ACABAR LA FP.

El passat dimecres 10 de febrer, es va realitzar una xerrada a càrrec del personal de la UAB; per informar dels nous estudis universitaris que es poden cursar un cop acabat un Grau Superior de Formació Professional. La oferta és molt àmplia i podeu consultar-la aquí.

 JORNADES UNIVERSITÀRIES.

Xerrades informatives dirigides als alumnes que volen estudiar una carrera universitària: Es parlarà dels requisits necessaris per accedir a la universitat i dels estudis que s'imparteixen (més informació aquí)