AMPA


AMPA IES MOLLET
 
QUI SOM?

 
Som l’associació de Pares i Mares d’Alumnes del IES MOLLET.
El nostres objectiu prioritari es millorar dia a dia la vida dels nostres fills i donem molta importància a la vinculació de la família amb el centre i ens identifiquem amb el Projecte Educatiu del Centre.
 
QUE FEM?

 
Des de l’AMPA, col·laborem amb la Direcció del Centre, pel bon funcionament de l’IES i volem cobrir les necessitats de les famílies ( servei de llibres, activitats extraescolars, cursos i tallers……)
Tenim representació al Consell Escolar, que es on es plantegen temes com els projectes educatius i financers, funcionament del centre, calendari escolar, beques….
 
L’AMPA també organitza al llarg del curs una seria d’activitats lúdiques i pedagògiques pels alumnes i les seves famílies.
 
L’AMPA esta adherida a FAPAES ( Federació Associacions de Pares d’Alumnes d’ensenyament Secundari a Catalunya), amb l’objectiu d’estar informats de les novetats a l’àmbit educatiu.
 
COM TREBALLEM?

De manera voluntària i desinteressada, els pares i mares participem en la Junta Directiva, d’aquesta manera portem el dia a dia de l’AMPA.
 
COM PODEU PARTICIPAR?

Hi ha molta feina a fer, per això necessitem la vostra col·laboració tant com a socis, com a col·laboradors puntuals.
La quota d’inscripció pel curs 2013-2014 serà de 20€ anuals. Aquesta quota serà destinada a les sortides, cursos etc…. que faran els nostres fills durant cada curs.
El pagament s’ha de fer al compte 0487 3434 19 2000009757 Banco Mare Nostrum, especificant nom complert de l’alumne i curs.
 
NOU CARNET D’ASSOCIAT

El proper curs 2013-2014, totes les famílies membres de l’associació tindran un carnet d’associat que els identificarà com a membres. La Validesa serà anual i servirà per obtenir avantatges en les que estem treballant actualment.
Estem oberts a rebre nous membres amb ganes de treballar i entre tots fer un Centre millor pels nostres fills.
 
MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA HORARI D’ATENCIO A LES FAMILIES

President: Estefania Ropero Tejada Dilluns: 18.30h.- 19.30h.
Vice-president: Montse Carranza Buenafuente e-mail: ampa@iesmollet.net
Tresorer: Ada Mateos Arjona Telèfon: 935705354
Secretari: Olga Vidal Domenech Bústia a la porta del despatx de l’Ampa
Mollet del Vallès 15 Desembre 2012
 
 
Horari AMPA:

    Dilluns de 18:30 a 19:30
    tlf. 935705354 
Nous cursos d'Anglès

 
Estem programant nous cursos d'Angles que es realitzarien a l'Abril i Maig ( segons demanda), si esteu interessats us podeu posar en contacte amb nosaltres a l'horari de l'Ampa els dilluns, mitjançant correu electrònic (ampa@iesmollet.net), o deixar nota a la bustia amb el vostre correu electronic.
Comments